גירוי חזק בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/07/2015 | 22:19 | מאת: אביבית

הי, אני בתחילת הריון (שבוע 6+) ומזה חודש יש לי גירוי בלתי נסבל בעיניים שמתחזק לקראת הערב. היתי אצל שני רופאי עיניים: -הראשון נתן לי lotemax למשך שבוע, 3 פעמים ביום - זה הקל אך הגירוי חזר כמה ימים לאחר הטיפול - השני נתן לי maxidex למשך שלושה ימים, 3 פעמים ביום - הגירוי נעלם אך יומים אחרי סיום הטיפול הגירוי חזר לאותם עוצמות. * שני הרופאים ידעו שאני בהריון ! התיעצתי היום אם רופא גיניקולוג, והא הפנה אותי בחזרה לרופא עיניים. אני ממש זקקוה לעזרה כי המצב מחמיר ואני ממש מיואשת. תודה. אביבית

אביבית שלום רב, אני ממליץ לך לנסות טיפול קבוע של שטיפות ע"י טיפות עיניים חד פעמיות מסוג בפאנטן להרטבת העיניים. לפני השינה לנסות טיפול ע"י טיפות שמנוניות מסוג סיסטין ג'ל. רק אם הדלקת תחמיר לתת טיפול בסטרואידים מקומיים. בברכה, פרופ' קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין