פתאום נהיה לי קפל בעפעף העליון!!!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/07/2015 | 16:27 | מאת: גלית

היי אני בת 22 ולפני יומיים בערך פתאום ראיתי שנהיה לי קפל בעין ימין בעפעף העליון, גם בעין השנייה יש אבל לא ממש רואים את הקפל כמושרואים בעין השנייה . ניסיתי לשים תה על העין ולא ראיתי שינוי, בבקשה אשמח לעזרה ומידע מאיפה זה צץ פתאום.

גלית שלום רב, יתכן וקפל העור נובע מתהליך דלקתי בעפעף העליון, כגון דלקתית לשעורה פנימית בעפעף. ממליץ על קומפרסים חמים וטיפול מקומי ע"י משחה של סטרואידים שמרשם למשחה שתקבלי מרופא העיניים שלך לאחר בדיקה יסודית. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין