התאמה לניתוח אינטרלאסיק/ זי לאסיק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/05/2015 | 11:57 | מאת: עינב

שלום רב, בן זוגי ואני החלטנו שהגיע הזמן להסיר את המשקפיים. בהתאם להמלצות ברשת ניגשנו לבדיקות התאמה בשני מכונים: עיניים ואסותא אופטיק. יצאנו מעת מבולבלים... בשני המכונים שנינו נמצאנו מתאימים לניתוח מסוג אינטרלאסיק/ זי לאסיק. באחד הוצע לנו גם הטיפול של wave front ובשני נאמר שאין בו צורך. במידה ושיטת ה wave front הינה מדוייקת ואינדיבידואלית יותר, מדוע בעצם להימנע ממנה? ובעצם השאלה היא באלו מקרים עדיף להשתמש בה ובאלו אין לה השפעה? אשמח לתשובתכם כדי שנוכל לקבל החלטה מושכלת. תודה!!

עינב שלום רב, מומלץ להשתמש בשיטת WAVE FRONT כאשר קיימים עיוותים אופטיים מעל רמה מסויימת (0.25 מיקרון) ובמקרה של אישונים רחבים מהממוצע של 6.0-6.5 מ"מ. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין