ניצנוץ וצבעים בעין ל20 דקות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/01/2015 | 13:17 | מאת: שלומית

שלום לפורום מומחים בעניים! מזה שנים מופיע לי אור צבעוני מרצד בשתי העיניים ל20 דקות בערך . מתחיל בקטן ולאט לאט מתמלאת העין בריצוד.לאט התופעה נעלמת. התופעה הופיעה פעם בכמה חודשים.לאחרונה בעשרה ימים אחרונים היה לי שלוש פעמים. כשזה מפסיק אין שום שרידים! גם לא קשור עם כאב ראש. אשמח לתשובה

שלומית שלום רב, מדובר בהתקפים של "מיגרנה של מערכת הראייה". אני ממליץ לך להתייעץ עם נוירולוג לגבי מניעת ההתקפים ומהותם. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין