מיואש. בעיה לא עוברת מאז ראש השנה-טיפות לא עוזרות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/01/2015 | 10:14 | מאת: יונתן

שלום, מאז חודש ספטמבר ראש השנה אני סובל מבעיה בעין ימין, בעיה שלא חולפת מאז, היתי כבר אצל 3 רופאי עיניים שפשוט לא מצליחים להעביר לי את הבעיה-פעם טוענת שזה יובש, פעם טוענים שזה דלקת בלחמית, פעם טוענים שזה כתוצאה מהעדשות, פעם טוענים שזה רק אלגריה לסתיו. כל אחד מהרופאים אמר שזה יעבור לי וזה לא עובר ! היתי בלי העדשות זמן רב ועדיין לא עובר, לעיתים הייתה הטבה ואז זה שוב חוזר. זאת מעין תחושה שכאלו משהו תפוס לי בעין מעין עקצוץ כזה טורדני. אינני יודע כבר למי לפנות! ניסיתי את כל הטיפות האפשריות ואפילו כמה טיפות פעמיים וזה לא חולף. הרופאים אומרים שאי אפשר לעשות שום ניתוח כי זה אלרגיה?? אינני יודע למי לפנות. מה לעשות?

11/01/2015 | 16:12 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יונתן שלום רב כפי שהייטבת להסביר גם לאחר בדיקה והתאמת טיפול ע"י רופאי עיניים שונים לא נמצא הפתרון. על כן ודאי שלא ניתן לאבחן במדוייק את הבעיה ותת לה פתרון בפורום. מהסימפטומים שתארת אכן קרוב לוודאי שיובש ואלרגיה לעונת המעבר או לעדשות המגע משחקים תפקיד חשוב ועל כן המומלץ להפחית שימוש בעדשות מגע ולהשתמש בטיפות ובתחליפי הדמעות כפי שהומלץ עד השתפרות המצב. ביקורת מומלצת אצל רופא עיניים. בברכה דר ישי פאליק

18/01/2015 | 11:16 | מאת: יונתן

ושוב חזרה תחושה לא נוחה-האם זה אומר שלעולם לא אוכל להרכיב עדשות?!!!!! איך זה יתכן שביום בהיר אחד העיניין שלי הפכו להיות אלרגיות לעדשות??? את מי אוכל לתבוע?

מנהלי פורום בריאות העין