קרטוקונוס+שעורה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 21:25 | מאת: מורן

שלום רב, אני סובלת מקרטוקונוס ב-2 העיניים. לאחר שהנחתי צלליות במשך תקופה על העפעפיים, התפתחה לי שעורה מעל קו הריסים של אחת העיניים. קיבלתי סינטומיצין וטיפות(tobrex) שלא עזרו כיוון שרופאת המשפחה המליצה על תק' טיפול קצרה מהנדרש(כיומיים)... לאחר מס' ימים של קומפרסים ושל הפסקת הטיפול בתרופות הייתי אצל רופא עיניים, אשר רשם לי משחה מסוג אחר...לאחר שבועיים של טיפול במשחה, לפי הוראות הרופא, הנפיחות ירדה מעט אך לא לגמרי..כמובן שלאחר שבועיים הפסקתי עם הטיפול אך עדיין ישנה נפיחות קלה מעל קו הריסים(מאז שהתפתחה השעורה עברו כבר חודשיים)...האם קומפרסים בלבד יעזרו להעלים את הנפיחות? הרופא אמר לי שאם העין תהיה נפוחה כולה או באופן מהותי לחזור אליו והוא ירשום לי הפניה לניתוח.... העניין שנשארה רק נפיחות קלה מעל קו הריסים..השאלה מה עלי לעשות.... תודה רבה מראש

16/12/2014 | 11:11 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, אני מצטער אך לא ניתן לתת המלצות לטיפול דרך פורום אלא אך ורק ולאחר בדיקה ולכן אין ברירה אלא לפנות לרופא עיניים באזור המגורים

מנהלי פורום בריאות העין