כאבים בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 13:15 | מאת: יפעת

אני בת 62 סובלת מאנקילוזיס ספונדליטיס לפני מספר חודשים הרגשתי דקירות בעיניים ופניתי לרופא עיניים אשר אמר לי שיש לי יובש בעיניים ונתן לי טיפות הילו-קומוד. לאחר מספר שבועות עדיין יש לי דקירות בעין שמאל אמנם בתדירות נמוכה יותר. האם תוכל להסביר לי מה עלי לעשות?

שלום יפעת, אנשים במצבך סובלים לעיתים קרובות מיובש. יש להקפיד על שימוש סדיר במהלך כל היום בטיפות או טיפות שומניות או ג'ל להרטבת העין. במקרים קשים יותר ניתן להיעזר בטיפות מסוג RESTASIS. בהצלחה.

מנהלי פורום בריאות העין