אלרגיה בעיניים ובאף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/09/2014 | 11:01 | מאת: שלי

שלום, מדצמבר ועד היום, 9 חודשים, החלה לי אלרגיה/דלקת בעיניים. הן לא מפסיקות לדמוע כל הזמן, בעיקר עין ימין, אז גם שמאל "מתעוררת" לפעמים. כמו כן, ישנו גודש תמידי באף, נזלת שקופה צמיגית, וגם לאחר שאני מקנחת ומוציאה הכל, למחרת כבר נוצרת נזלת חדשה. העניין נהיה בלתי נסבל וממש מפריע לי לאיכות החיים. הלכתי מס' פעמים לרופא עיניים, והוא נתן טיפות אנטי היסטמין וסטרואידים. זה לא ממש עזר. אף-פעם לא הייתה לי אלרגיה לשום דבר עד היום. רק אציין שאני בת 29. אשמח לתגובות בנושא. תודה! שלי.

שלי שלום רב, ניתן לנסות כדורים אלנטי-אלרגיים מסוג TELFAS אחד עד שניים ביום וטיפות מסוג OPTILANT X3 ביום. בנוסף כדאי לעבור טסטים לגלוי האנטיגן שאליו הנך רגישה או אלרגית. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין