שלום רב.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/09/2014 | 21:45 | מאת: ברק

יש לי שאלה קצת מוזרה. לפני כשלושה ימים, עקב דלקת בעין ימין, התחלתי טיפול עם טיפות עיניים דתאמיצין. אני מרכיב משקפיים/עדשות מגע באופן קבוע ומאז החל הטיפול, אני חש שיפור משמעותי בראייה בעין המטופלת. האם דבר כזה הוא הגיוני?? מצריך בדיקה?? האם יכול להיות שטיפות עיניים יכולות לתקן ראייה שהייתה משובשת במשך שנים??

שלום, יתכן וטיפות דתאמיציאן משפרות את הראייה שכן יתכן והיו לך הפרשות על עדשות המגע כתוצאה מדלקת. ברגע שנפתרה בעיית הדלקת ועדשות המגע נקיות או הקרנית נקייה מהפרשות גם הראייה השתפרה. הטיפות כשלעצמן אינן משפרות ראייה. בברכה, דר' הירש עמי

מנהלי פורום בריאות העין