עיניים יבשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/08/2014 | 21:02 | מאת: אורנה

אני סובלת מעיניים יבשות ברמה כזאת שאני צריכה לטפטף טיפות עיניים כל שעתיים בערך לפעמים בתדירות גבוהה יותר. בלילה אני שמה ג'ל עיניים. ניסיתי כבר את כל סוגי הטיפות. לפי מה שקראתי אצלכם יש את התרופה ציקלוספורין A למי זה מתאים והאם יש לזה תופעות לואי.

לקריאה נוספת והעמקה
31/08/2014 | 17:05 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב אורנה יובש ברמה כזו אכן מפריע מאד למהלך תקין של חיי היומיום ציקלוספורין A מתאים למספר התוויות בסל הבריאות למשל מחלת שיוגרן אולם גם אם אינך עומדת בהתוויות נמצא כי בשימוש רציף של מספר שבועות חלה הטבה גם במטופלים הסובלים מעיניים יבשות שלא באינדיקציות המתאימות לקבלת הנחה על התרופה לפי סל הבריאות. ממליץ לך להיוועץ עם רופא העיניים המטפל לגבי התאמתך לטיפול בברכה דר ישי פאליק

11/04/2015 | 22:35 | מאת: דן רוזנר

גם אני סבלתי מזה 3 שנים מעיניים יבשות ומגרדות. ניסית את כל הטיפות האפשריות ללא שיפור. עד שפגשתי את פרופ' קיזרמן. הוא מאד נחמד והוא מיד איבחן לי את הבעיה - בלוטות סתומות בעפעפיים. עברתי אצלו טיפול ותוך כמה ימים הרגשתי הרבה יותר טוב. כיום כל זה מאחורי. עדין נזקק לשים טיפות דמעות מדי פעם אבל זה הכל.

מנהלי פורום בריאות העין