עדשות מגע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/08/2014 | 22:40 | מאת: אופק

אני בת 16 ומלפני שנתיים התחלתי להרגיש הדרדרות קלה בראייה..משם זה התדרדר עד למצב שאני לא רואה מהלוח..השאלה שלי היא: אם אני יעשה בדיקת ראייה אז אני יוכל לעשות עדשות מגע קבועות?אני ממש לא מוכנה ללבוש משקפיים..איזה עדשות קבועות מומלצות?

שלום אופק, עשי בדיקת ראייה כדי לדעת מה המספרים המתאימים לך על מנת שתשפרי את הראייה. אם עינייך בריאות אין מניעה בהרכבת עדשות מגע, אך פני לפני כן לרופא עיניים אשר יאשר שעינייך בריאות. בברכה, ד"ר הירש עמי

מנהלי פורום בריאות העין