פריזמה בעדשת עין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/06/2006 | 14:07 | מאת: אחד

שלום רב, יש לי 6 פריזמות בעדשת עין שמאל מזה כשנתיים וחצי. האם יש צורך מידי פעם להיבדק ע"י רופא עיניים? האם פריזמה עלולה לגרום נזק? תודה

שלום, בדר"כ אנו מתאימים פריזמות במשקפיים במקרים של הפרעות בתנועת שרירי העין. תופעה זו יכולה להיות קבועה או משתנה, בהתאם לסיבה או לגורם ולכן יש לבדוק מידיי מס' חודשים האם לא חל שינוי בזוית הפריזמה , מכיוון שפריזמה לא נכונה עלולה לגרום לכאבי ראש ולראייה כפולה (דיסלופיה).

מנהלי פורום בריאות העין