עדשות מגע עם צילינדר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/04/2024 | 16:05 | מאת: אלה

שלום. קיבלתי מרשם לעדשות מגע מהאופטימטריסט שלי. בעין אחת יש לי צילינדר ובעין השניה לא. אני רוצה לרכוש עדשות מגע בצבע ולא אהבתי אף צבע מהמגוון המצומצם שמציעים לעדשות טוריק. האופטימפטריסט אמר שהאסטגניטיסם שלי מאוד בינוני ותהיתי אם אני יכולה פשוט להזמין עדשות רגילות? לא טוריק? זה יפגע לי בראיה? המרשם שלי הוא: Right eye: Sphere: -1.25 Left eye: Sphere: -0.25, Cyl: -0.75, Axis: 50 האם אני יכולה פשוט להזמין עדשות רגילות עם power של -1.25 ו -0.25? תודה

במידה ומרכיבים עדשות ללא תיקון אסטיגמציה הראיה תהיה פחות טובה אך אפשר לעשות זאת.

מנהלי פורום בריאות העין