פזילה בגיל שנה ושמונה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/04/2024 | 15:48 | מאת: אמא

שלום, בתי בת שנה ו8, בערך בגיל שנה ו-4 הלכנו לראשונה לבדיקה שגרתית אצל רופא עיניים שאמר שהכל תקין. יחד עם זאת, לבתי יש מקרים של פזילה, למשל ששותה מבקבוק ומסתכלת עליו, או כשמתעייפת ושמה בפה מוצץ. לרוב שתי העיניים נכנסות פנימה במקביל אבל לא תמיד. האם זה תקין וסביר שיקרה? האם מצריך בדיקה נוספת? לא חושבת שזה דבר חדש, אולי לאחרונה היו יותר מקרים ולכן תוהה. תודה

מציע לגשת לבדיקה של רופא עיניים ילדים שספציפי מתמחה בפזילות.

מנהלי פורום בריאות העין