פזילה בעין אחת ותחיפתה לתוך הארובה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/03/2024 | 12:53 | מאת: ספיר

שלום, לפני כמה ימים ישנתי וכשקמתי ראיתי שכל הלילה ישנתי על עין אחת וכתוצאה מכך לחצתי עליה ולכן כאבה לי העין. מאז אני מרגישה ששדה הראייה שלי קטן, כאילו בעין הזאת אני ״רואה״ יותר את הגבה והאף ולכן שדה הראייה שלי קטן, ואני מרגישה לחץ כזה על העיין כאילו השריר תפוס וכאילו לוחצים עליה. באותו היום התעסקתי עם העין ושפשפתי אותה וממש לחצתי עליה, ומאז אני מזיזה איתנ הרבה ומתעסקת איתה, ושמתי לב שבאותה עין אני ממש טיפה פוזלת. יש מצב שעשיתי לעצמי נזק ודחפתי את העין קצת יותר לארובה העין ולכן אני מרגישה את הלחץ? אם מצב כזה יכול לקרות כתוצאה מלחץ חזק על העין, מה הטיפול לכך? תודה רבה

במצב כזה לא ניתן לקבוע את הסיבה ואת הטיפול. יש לגשת לרופא עיניים לשם בדיקה.

מנהלי פורום בריאות העין