ניתוח קרוסלינקינג חובה?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/03/2024 | 11:22 | מאת: אלעד

אחרי לייזר ותיקון שלא צלח הוצא לי טיפול קרוסלינקינג לפי הממצאים : עכירות עין ימין בחלק התחתון ועיבוי האפיתל. State post prk post intralasik re Re focal nebula inferior cornea Asimetric optic nerve excavations le/re visual field השאלה שלי היא פשוטה. האם הניתוח יעצור מחלת עיניים או בעיה רפואית עתידית? מוכן לוותר על הסטיקטיה ולהשאר עם משקפיים / א.מגע. לא מעוניין לסבול כאבי תופת שוב בעין. אם אוותר על הקרוסלינקינג זה בסדר? או שאני חייב בשביל למנוע קרקוטונס או מחלה עתידית?? בבקשה אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה אני נואש כבר בבקשה מענה 🙏

אם נראים שינויים בקרנית, הטיפול מומלץ כדי למנוע המשך שינוי וסיבוכים בהמשך.

מנהלי פורום בריאות העין