עיניים דומעות כשלושה חודשים ללא גירוי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/03/2024 | 12:36 | מאת: יהודה

ד"ר שלום, אני בן 59 ללא משקפיים, יש לי עיניים דומעות כבר מספר חודשים - ללא גירוי וזה קורה מספר פעמים ביום. הרופא בדק פעמיים וההבחנה היתה דלקת אלרגית, ללא קשר עשיתי שדה ראיה + OCT והיה תקין. אני מעט דואג כי שמעתי עם מקרה של דמעות שנבע מגידול (האם ה- OCT שולל זאת?) אשמח לחוות דעתך והאם יש עוד מה לעשות קבלתי פעמיים טיפול של טיפות ברגשי תודה

דמעות יכולות לנבוע מסיבות רבות, נדיר מצב של גידול. אם עברת בדיקת עיניים הרופא שלל בעיה חריגה בעין.

מנהלי פורום בריאות העין