כאבים וטשטוש ראיה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/03/2024 | 00:10 | מאת: אופיר

היי, בן 30, בריא בדר"כ, מזה שלושה שבועות חשתי שחלה ירידה קלה בראיה שלי בעין שמאל ובשבועיים האחרונים העין גם התחילה להציק ולכאוב בדרגות כאב יורדות ועולות. כאשר יש התקף של כאב חד בעין אני גם מרגיש חולשה בכל הגוף ואיבוד פוקוס שעובר לאחר מספר דקות ביחד עם הכאב שנחלש. נבדקתי במיון ללא לחץ תוך עיני ועם נגעים דלקתיים שהמקור שלהם לא ידוע. מטופל כבר שבועיים עם טיפות סטרודקס אך ללא הקלה. בדיקות דם תקינות. מה ניתן לעשות ומה צריך עוד לבדוק? ומה הסיכוי שמקור הבעיה בכלל לא בעין הכואבת אלא משהו כללי יותר?

לצערי לא ניתן לקבוע את מקור הבעיה ללא בדיקת עיניים.

11/03/2024 | 10:31 | מאת: אופיר

מה המלצתך לבדיקות המשך? לבדוק עוד חוות דעת של רופא עיניים מומחה אחר? ניורלוג? סיטי?

יש לגשת לבדיקה של רופא משפחה לשקול איך להמשיך הבירור.

11/03/2024 | 17:16 | מאת: אופיר

היי, הייתי היום שוב אצל רופא עיניים שאמר שעדיין רואה דלקת שמקורה לא ברור ונתן לי המשך טיפול של איבופן 3 פעמים ביום למשך 10 ימים? האם זה טיפול מוכר לדלקת בעין?

מנהלי פורום בריאות העין