ראייה ירודה בפתאומיות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/03/2024 | 18:42 | מאת: שאלה התייעצות

לפני כמה חודשים הבחנתי שהופיע לי כמו נקודה שחורה אפורה חצי שקופה בעין שמאל שמטיילת לה הלכתי לרופא עיניים יש לציין שלא עשיתי הרחבת אישונים , ביצע בדיקה רגילה ואמר שזה פלוטרס ויש להתעלם מכך . עכשיו הבעיה היא שאני לא מסוגלת להסתכל על השמיים / שמש / אור בהיר מרגישה רגישות רבה ובנוסף אני לא רואה רק את הנקודה הזאת פתאום מופיע עיגולים שחורים שקופים , נחשים שקופים עיגולים מרצדים כזה ואורות מהבהבים כמו גחליליות זוהרות מתרוצצות בעיניים במיוחד באור שמיים ומנורות חזקות וכמו עיגולים מרצדים . רציתי לדעת אם תופעה זו מסוכנת ויש צורך לבדיקה מעמיקה יותר ולמה בכלל תופעה זו קורת משום מקום תודה רבה לך דר !

אם חל שינוי בראיה ויש עוד נקודות בשדה הראיה, יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים

מנהלי פורום בריאות העין