בדיקת שדות ראייה לא תקינה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/02/2024 | 19:21 | מאת: סיגל

שלום רב בעקבות תלונה של בני בן ה 15 על כאבי ראש הופננו לבדיקות עיניים ולmri מוח. הmri מוח תקין. בדיקת עצב הראייה תקינה. בדיקות שדה ראייה בעין ימין לא תקינה . בני עשה את הבדיקה 3 פעמים. בפעם האחרונה עם הרמת עפעף ועדיין הבדיקה לא תקינה vfi 94%. בני עשה בדיקת Oct rnfl ומוקולה שיצאו תקינות. איזה בדיקות נוספות אפשר לעשות כדי לשלול מצבים רפואיים חמורים גידולים וכו'.

לפי הרישום נראה שבנך עבר בירור מקיף מאוד, יש לגשת לרופא העיניים עם התוצאות ולשקול אם יש משקום לעוד בדיקות

מנהלי פורום בריאות העין