PINGUECULA בלחמית העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/02/2024 | 11:55 | מאת: בחורה

שלום רב, בשל תחושות של יובש ואי נוחות בעיניים, ניגשתי לבדיקה אצל רופאת עיניים. לאחר בדיקה, כולל הרחבת אישונים, האבחנה: תסמונת העין היבשה וPINGUECULA BILATERAL . אני בת 50, בריאה, נוטלת לוריון וסרוקסט להפחתת תופעות גיל המעבר. שאלתי: האם המצב הנ"ל יכול להיגרם כתוצאה מטיפולים להסרת שיער בפנים ןבגוף, במכשיר HYPER PULSE ALT כשמרכיבה משקפי מגן , אך עדיין רואה את ההבזקים? תודה רבה מראש, בחורה

יןבש בעיניים הינה תופעה שכיחה. יכולה להחמיר בגיל המעבר. מומלץ על טיפול בתחליפי דמעות.

13/02/2024 | 19:33 | מאת: בחורה

ד"ר תודה על תשובתך לא התייחסת לשאלתי לגבי הטיפול בלייזר. האם יתכן ויש קשר ? תודה מראש

מנהלי פורום בריאות העין