החלפת משקפיים בת 69 אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/02/2024 | 20:39 | מאת: דליה

בת 69 אוסטאופורוזיס עשיתי בדיקת ראייה לפני 8 שנים. האם חייבת לעשות בדיקה נוספת , במידה ומסתדרת עם המספר הקיים.? בפעם האחרונה שהחלפתי משקפיים עשיתי בדיקה לאחר 7 שנים, והמוח לא הסכים לקבל השינוי במספר וסבלתי מכאבי ראש קשים. אודה לתשובה

מומלץ על בדיקה של רופא עיניים על שנה. החלפת משקפיים רק אם יש שינוי בראיה שגורם להפרעה.

08/02/2024 | 15:31 | מאת: דליה

אבל אם עלי להחליף המשקפיים ובבדיקת ראייה המס בטוח משתנה אחרי 8 שנים, אז מה עושים? אני חוששת שהסיפור יחזור על עצמו ולכן חשובה לי השאלה

אם יש שינוי ניתן להחליף משקפיים. אין לכך השפעה על אם יהיה או לא יהיה שינוי בהמשך

מנהלי פורום בריאות העין