חורים קטנים בקרקעית העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/01/2024 | 19:42 | מאת: טל

לבתי מספר גדול העיניים ולקראת הגיוס הלכנו לבדיקה. הרופא ראתה חורים קטנים בקרקעית העין. האם זה מסוכן? ההנתי שניתוח לייזר יכול לפתור את זה. האם אפשר לפרט בנושא. תודה

במידה ונראים חורים ברשתית, יש צורך בטיפול לייזר שמטרתו ל״הלחים״ את הרשתית באזור החור ולמנוע חדירת נוזלים וסיבוכים של הפרדות רשתית.

28/01/2024 | 09:52 | מאת: טל

תודה עח התשובהאני ואשתי בחרדות גדולות מאוד. האם הדבר בלייזר פותר את הבעיה או שיש סכנה לעיוורון מזה? קראנו הרבה באינטרנט ונכנסנו ללחץ נוראי

מנהלי פורום בריאות העין