אני רואה בשתי העיניים צבעים בצורה שונה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/01/2024 | 19:16 | מאת: משה

בעין אחת אני רואה את הצבעים יותר ברור הצבע יותר חזק הכל יותר מואר, ובעין השנייה אני רואה את הצבע אבל יותר חלש חשוך יותר, מציין שיש לי קרטוקונוס האם יש קשר לכך? ואם לא תוכל לומר לי איזו סיבה יכולה להיות לזה? תודה

הבדל בצבעים יכול להיות עקב שינויים בשקיפות העדשה וסיבות אחרות. קשה לקבוע אם יש קשר לקרטוקונוס. יש צורך בבדיקה של רופא עיניים.

05/02/2024 | 22:53 | מאת: משה

אני עם עדשות קשות כבר שנה וחצי האם זה יכול להיות בגלל שלא החלפתי אותן תקופה ארוכה?

מנהלי פורום בריאות העין