ניתוח שינוי צבע עיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/09/2013 | 10:19 | מאת: אתי

היי, לפני כשנתיים 6 בנובמבר 2011 יצאו כתבות ופרסומים לגבי ניתוח שינוי צבע העיניים שנעשה בארהב על ידי דר גרג הומר, בכתבות צויין כי בעוד כשנה וחצי הניתוח יהיה זמין לציבור, עכשיו השאלה שלי אם הניתוח זמין כרגע? והאם הוא קיים בישראל? או שהוא נעשה רק בחול?

08/09/2013 | 00:22 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום אתי, הניתוח לא זמין בארץ ואינני יודע האם מבוצע בפועל בכלל בעולם. לפי מה שפורסם אז, הייתי ממליץ מאד לא לבצע אותו. בברכה, ד"ר אסף קרץ

18/03/2014 | 17:22 | מאת: רועי

שלום דוקטור נעים מאוד... כתבת לגברת, שאתה בכלל לא ממליץ לעשות את הניתוח...ואני בתור אחד שמתעניין אולי לעשות את הטיפול, למה לא כדאי לי?

מנהלי פורום בריאות העין