העין לא חזרה לעצמה אחרי דלקת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/08/2023 | 23:30 | מאת: רותם

שלום. מעולם לא היו לי בעיות עיניים לפני כן. לפני כ10 ימים הייתה לי דלקת בעין אחת. כיוון שהייתה שביתת רופאים פניתי לרופא אונליין של הקופה. הוא רשם לי משחה שמכילה אנטיביוטיקה וסטרואידים ואמר לי למרוח פעם ביום ל-3 ימים. אכן עשיתי כך ונראה שהדלקת חלפה. מאז אני סובלת מעין יבשה, שנראית מעט קטנה יותר ומרגישה לא 100%. כבר קרה לי כמה פעמים שהייתי צריכה לעזור לה להיפתח אחרי שינה. האם זה הגיוני? האם אני צריכה לגשת לרופא עיניים?

אחרי דלקת עיניים חכול לקחת זמן עד שהעין חוזרת לעצמה. אם אין שיפור יש לגשת לבדיקה של רופא

מנהלי פורום בריאות העין