כאילו על העין יש שכבה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/07/2023 | 21:04 | מאת: אחת

שלום רב, אולי אין קשר בין המקרים ואולי כן. לפני שלושה שבועות עברתי רינטגן בבית החזה. אחרי זה התחלתי להרגיש כאילו יש שכבה מעל לעין השמאל שלי. תחושה ממש לא נוחה בתוךך העין . אין צריבה רק תחושה שאני רואה מבעד לעוד שכבה ושהראייה משתבשת קצת ולא מפוקסת בעין זאת. יכול להיות שהייתה כמות גדולה של רינטגן שהשפיעה על העין? צירוך מקרים? ומה זה יכול להיות תודה

לא נראה קשר בין הדברים. מומלץ על בדיקה של רופא עיניים לבדוק את הסיבה לטישטוש הראיה.

מנהלי פורום בריאות העין