כלזיון - מה עושים והאם להשאיר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/07/2023 | 15:50 | מאת: יעקב

דוקטור שלום רב לפני כשלושה שבועות אובחנתי על ידי רופא בשעורה בעפעף הפנימי התחתון - לא ניתן לזהות כלום רק כאשר מושכים את העפעף התחתון למטה רואים מעט אודם וג'ולה קטנקנה - בכל מקרה הוא ביקש לשים קומפרסים ונתן משחה שבועיים אחרי ראיתי שחל שיפור וביקרתי כבר רופאה אחרת כי הוא לא יכל היא כבר באבחנה רשמה כלזיון - וביקשה לשים קומפרסים ונתנה משחה - יחד עם הפניה להסרת הכלזיון א. אם לא מפריעה לי למעט זה שאני מוריד את העפעף האם כדאי בכל זאת להסיר זאת ? ב. מה הסיכוי חלילה שזה יכול להיות סרטני או משהו כזה ? ג. והאם הכלזיון יכול פשוט להעלם לבד ללא הניתוחון לתשובתייך אודה

אם אין הפרעה, אין צורך להסיר שעורה. ספיגה עצמית יכולה להמשך מספר שבועות.

מנהלי פורום בריאות העין