דתאמצין לדלקת עיניים ויראליות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/06/2023 | 20:29 | מאת: מיכל

שלום, רופאת עיניים אבחנה דלקת עיניים ויראלית. היא אמרה לי להפסיק עם טיפול בTobrom שרשם רופא של כללית אונליין, מאחר שלדבריה מדובר בטיפול אנטיביוטי שלא מתאים למה שיש לי. קיבלתי מרשם מהרופאה לdexamethasone או לחלופה dethamycin. הרוקחת אמרה לי שדתאמצין זו תרופה אנטיביוטית לדלקת עיניים חיידקית, ובעלון השימוש כתוב שלא להשתמש במקרה של מחלה ויראלית בעין. האבחנה של הרופאה והאמירה שלה להפסיק עם הטיפות האנטיביוטית, כמו גם מה שהאורחת אמרה ומה שמופיע בעלון לצרכן לא מסתדרים לי עם העובדה שרשמה לי דתאמצין. אני לא מצליחה ליצור קשר עם הרופאה. מה המלצתכם?

הטיפות שרשמה הרופאה הן סטרואידים. ניתן לטפל בהן במקרים מסוימים של דלקת ויראלית.

מנהלי פורום בריאות העין