ניוון רישתי השלב הרטוב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/06/2023 | 16:41 | מאת: אורית

שלום רב אני מקפידה לעשות בדיקות עיניים כל שנה. לאחרונה גילו אצלי דימום ברישתית ואני התחלתי לקבל זריקת אווסטין לעין (בשלב ראשון צורך ב3 זריקות) האם התופעה הזאת היא פתאומית ויכולה להיווצר תוך מספר חודשים? האם לא היה ניתן לאבחן את השלב היבש של ניוון הרישתית בבדיקות תקופתיות ואז אולי לנסות למנוע הגעה לשלב הרטוב?? תודה

10/06/2023 | 08:20 | מאת: אורית

לא ניראה לצערי שהפורום הזה פעיל. מספר רב של שאלות לא זוכות למענה כאשר ההבטחה היא שתשובה תינתן עד 72 שעות. חבל

מנהלי פורום בריאות העין