ראיה עכורה/קצת מטושטשת בעין אחת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/05/2023 | 07:48 | מאת: צעיר מודאג 23

שלום ד"ר לפני שבועיים בערך, כיוונתי את הפלאש של המצלמה שלי לעין שמאל(כדי לבדוק אם יש לי שם משהו), ובטעות הפלאש פגע לי בלחמית או בקרנית לא זוכר איפה, והתחיל לשרוף לי העין השמאלית, בזמן תאורה לבנה עד עכשיו אני מסתנוור משהמש, וגם אני רואה בעין שמאל קצת עכירות כזאת, כמו דרך מסך פלאפון מלוכלך, אני כבר מיואש אינני לא יודע מה לעשות כבר מהסיטואציה

אם נחבלת בעין, יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים לבדוק שלא נוצר נזק

מנהלי פורום בריאות העין