התקף CSR חוזר מיד אחרי שעבר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/03/2023 | 17:59 | מאת: יפים

האם יכול להיות מצב של התקף csr מייד אחרי שהיה שיפור משמעותי? מה עושים אם זה מקרה שלישי בשנתיים ושעברו מספר חודשים מהאבחון ובעצם היה שיפור אבל שוב חזר ? האם זה שוב יכול להסתדר עוד מספר חודשים לבד ? האם התיאור נשמע טבעי למחלה ? האם יש טיפולים אחרים טובים שאפשר לשקול ? שאלה נוספת במהלך היום אחרי נסיעה בשמש יש ממש ירידה בראייה למספר שעות וכאילו הcsr חזק יותר . האם הגיוני? האם יש מחלות אחרות שאפשר לבדוק ?

יש סיכוי להתקפים חוזרים. יש להיות המעקב של רופא עיניים מומחה רשתית ולשקול על במך הממצאים אם יש מקום לטיפול נוסף

מנהלי פורום בריאות העין