יובש קיצוני מאוד בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/03/2023 | 16:17 | מאת: ליטל

שלום רב, מזה מספר שנים סובלת מדי פעם מיובש בעיניים. לאחרונה הגיע למצב קיצוני שכולל גירוי, צריבה חזקה, עקצוצים חזקים מאוד בעיניים למשך מספר שעות ביום, ואף קושי בראייה לרחוק. טיפות לעיניים (כגון סיסטיין, ג'נטיל) כבר לא עוזרות. האם יש טיפות חזקות יותר שאפשר לשים? ומה עוד ניתן לעשות כדי לשפר את המצב שנהייה גרוע יותר? תודה

הטיפול ליוב הוא בתחליפי דמעות. אם מדובר במצב קשה מאוד מומלץ על בדיקה של רופא עיניים לשלול בעיה בסיסית.

03/05/2023 | 23:03 | מאת: אליה

זה גם קשור להורמונים. ולמזג אוויר. למזגנים בחדר ולבהייה ממושכת סביב מסך מחשב. לי אמר האופטומטריסט: לעשות הפסקות. לשתות מים. לשטוף עיניים. וגם מידי פעם לכווץ את העיניים. אני יכולה לומר לך שאם את מרכיבה עדשות מגע הרבה שנים נון סטופ זה גם קורה.. בכל מקרה זה עובר

מנהלי פורום בריאות העין