אשמח לעזרה או יעוץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/03/2023 | 16:58 | מאת: לורן

אשמח לעזרה או יעוץ לגבי הבעיה בעיניים שלי במהלך השנה וחצי אני חווה דלקות חוזרות ,יובש חמור ,ראייה מטושטשת, חוסר יכולת להעריך מרחקים וגודל ,חוסר פוקוס וקושי בתפקוד היום יומי עשיתי הרבה בדיקות כגון שדה ראייה מיפוי קרנית וכו שלצערי בממצאים ישנה אי תקינות מה ביכולתי לעשות כרגע שניתן לי רק משחות ,טיפות אסטרואידים שאינם שיפרו את מצב העיניים

לורן שלום, קשה להבין מפנייתך מהם הממצאים שהתגלו ואלו אבחנות קיבלת. רצוי בשלב ראשון לסכם את הממצאים עם הרופא המטפל ולמקד את השאלה.

מנהלי פורום בריאות העין