קרעים חוזרים ברשתית וליזר חוזר . האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/03/2023 | 12:58 | מאת: חני

שלום רב לפני כחודש גילו לי קרע ברשתית ועברתי טיפול בלייזר. כעבור שבועיים בביקורת , גילו עוד חור ושוב טופלתי בלייזר נרחב יותר. עבר שבוע מאז ואני שוב רואה זבוב. אני מקווה שזה לא עוד חור. אבל אם כן, האם לא מסוכן לעבור שוב ושוב ליזר? האם זה לא יכול לגרום לצרות נוספות?

חני שלום, טיפול בלייזר הינו טיפול מקובל לקרעים ברשתית על מנת למנוע התקדמות למצב של הפרדות רשתית. במידה והטיפול נעשה באינדקציות הנכונות ובצורה טובה הסיכון קטן.

מנהלי פורום בריאות העין