בריאות העיניים בעניין האור של השמש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/02/2023 | 23:28 | מאת: אבי

שלום רציתי לשאול האם מסוכן לעיניים להביט על הקרקע כשיש אור של השמש, יש תחושה לא נוחה מהאור השאלה אם זה מסוכן כאשר אני עומד כמה שעות במקום שאני עובד והשמש לא על הראש ממש אבל מאירה ליידי התחושה לא נוחה לעיניים השאלה אם זה מסוכן לעיניים כשאני נמצא זמן ממושך בערך 8 שעות בקרבת מקום

אבי שלום, השתקפות של אור השמש מגופים עלולה לפגוע בעין כתלות ברמת ההחזר (לדוג' הסתכלות במראה). במידה ואתה מרגיש שיש החזר מוגבר יש להרכיב משקפי שמש מסננות קרינה.

מנהלי פורום בריאות העין