אלרגיה בעין המלווה בכאב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/02/2023 | 22:20 | מאת: ענת

הבת שלי בת 18, סובלת מאי נוחות בעין. רופא עיניים בדק אותה לפני חודשיים ולא מצא דבר. לפני שבוע הייתי איתה במיון עקב כאב חוזר בעין. רופא עיניים ציין שמדובר באלרגיה ונתן שני סוגי טיפות, אותן היא לא התחילה לשים. מאז שבוע היא לא חשה בכאבים. היום שוב העין התחילה להציק לה. האם כדורי זילרג'י יכולים להקל?

ענת שלום, במקרים של אלרגיה עינית עונתית, לרוב טיפול טופיקלי מספיק ובמידת הצורך ניתן להוסיף טיפול סיסטמי.

מנהלי פורום בריאות העין