כיצד תאורה חזקה יכולה להשפיע על הראייה?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/02/2023 | 14:36 | מאת: תאורה בעבודה

שלום רב, לפני חודשיים התחלתי לעבוד בעבודה חדשה, אנחנו עובדים במשרד מאוד גדול , עם תאורת פלורנסט מאוד מסנוורת, של קרוב 30 מנורות פלורסנט. התחלתי לחוות צריבה וכאבים בעיינים, כשאני חוזרת הביתה , כשאני חוזרת הביתה אני לא מצליחה לתפקד, להיות במחשב , רק לישון כמה שעות, כי עיניים מותשות מאור. זה נמשך ככה חודשיים, האם יכול להיווצר לי נזק עם הזמן לעיניים ?

תאורה אינה גורמת לנזק. יתכן וקיימת בעיה של יןבש בעיניים ויש צורך בתחליפי דמעות.

מנהלי פורום בריאות העין