כאבים בעיניים ופזילה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/02/2023 | 20:41 | מאת: עינב

שלום רב בשנים האחרונות הבחנתי כי אני סובל ממעט פזילה החוצה בעין אחת, בנוסף בעין הזאת אני רואה פחות טוב מהשנייה, כמו כן בעת קריאה ממושכת הרגשתי כי העיניים מתאמצות ובכאבים ובנוסף הבחנתי כי בזמן המאמץ העין הפוזלת החוצה לפתע פוזלת מעט פנימה, כאשר ניגשתי לרופא על מנת לטפל בפזילה נאמר לי שיש לי מספרים גבוהים וצילינדר וכי עליי להרכיב משקפיים באופן קבוע שאלתי היא קודם כל מדוע הדבר קורה והאם ניתוח הפזילה יעזור לי והדבר לא יחזור במידה ואיני מעוניין להרכיב משקפיים בתודה מראש

קודם כל יש להרכיב משקפיים ולראות האם הפזילה מסתדרת. לאחר מכן יהיה אפשר לשקול דרכי טיפול

מנהלי פורום בריאות העין