עיניים יבשות ושימוש בדמעות מלאכותית ומשחה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/02/2023 | 17:12 | מאת: רותי

שלום רב, לאחרונה סובלת מעיניים יבשות ותחושה לא נעימה בעיניים, אדומות, כאב במיוחד בעין ימין תחושה של גוף זר. אני מזליפה 6 פעמים ביום דמעות מלאכותיות בשם סייסטיין אולטרה ובלילה שמה משחה ויטה A פוס. בבדיקה אצל הרופא: לחץ תוך עיני 21 בימין 23 בשמאל. שאלתי האם יש קשר בין השימוש בדמעות ובמשחה לבין הלחץ התוך עיני? כמו כן האם ניתן לקבל הסבר בהקשר למשפטים: צביעת פלאורסצין קלה על פני הקרנית ללא פגם אפיתל. וכן מה זה דיסקות קטנות crowded. תודה על תשובתך.

אין קשר בין דמעות מלאכותיות לבין הלחץ בעין. הצביעה בקרנית היא כתוצאה מהיובש ממנו הינך סובלת.

מנהלי פורום בריאות העין