מה המשמעות להידקקות עצב הראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/01/2023 | 19:43 | מאת: יעל

אשמח לדעת מה המשמעות של "הידקקות עצב הראיה"? והאם הדבר מסוכן? ביצעתי בדיקת OCT ואלו הממצאים: עין ימין: איכות הסריקה טובה ומבנה DH די שמור הידקקות מובהקת ברביע תחתון הידקקות גבולית ברביע עליון וטמפורלי לציין קיעור ורטיקאלי 3.0 עובי ממוצע 73 עין שמאל: איכות הסריקה טובה ומבנה DH די שמור הידקקות גבולית בכל הרבעים לציין קיעור ורטיקאלי 18.0 עובי ממוצע 73

28/01/2023 | 19:47 | מאת: יעל

שמתי לב שההקלדה יצאה לי שגויה: קיעור ורטיקאלי עין שמאל 0.18 ועין ימין 0.3

מנהלי פורום בריאות העין