תרסיס חלונות שנכנס לעיני תינוקת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/01/2023 | 04:59 | מאת: אמא לחוצה

לביתי בת 3 חודשים נכנס תרסיס לחלונות לעין לפני מס' ימים שטפתי במים די הרבה העין בתחילה היתה אדומה(יתכן מהשטיפות) ולאחר זמן קצר נראתה כרגיל והתינוקת היתה רגועה לאחר מס' ימים העין הפרישה מעט הפרשות (דבר שקורה מידי פעם) שאלתי: 1 האם יש מקום לדאגה? 2. משום מה נראה לי לאחרונה שהתינוקת פוזלת האם יתכן שיש קשר 3. האם כדי ללכת לבדיקת רופא

במידה וחדר חומר כימי לעין של התינוקת, יש לגשת לבדיקת עיניים לוודא שלא נוצר נזק

מנהלי פורום בריאות העין