עיניים צורבות במשך כל היום

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/01/2023 | 23:02 | מאת: עופרה

שלום, כבר כחודש שאני סובלת מעיניים צורבות. אני רוב היום ממצמצת המון ובקושי יכולה לעבוד. קיבלתי מס' סוגי טיפות נגד אלרגיה בשיטת "ניסוי וטעייה" אך ללא הועיל. בביקורת אחרונה אצל רופא עיניים אובחנו דלקת ויובש. קיבלתי טיפות סטרואידיות ולאחר 12 יום של טיפול העיניים באותו מצב (ולעיתים נראה לי שאפילו קצת יותר גרוע). אין לי מחלות עיניים וגם לא היו לי בעבר. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה והאם היא ניתנת לאבחון. תודה, עופרה

יכולות להיות סיבות רבות לצריבה כמו יובש או אלרגיה. צריך בדיקה כדי לודא מה הבעיה.

מנהלי פורום בריאות העין