טשטוש ראיה בעין אחת בילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/01/2023 | 08:31 | מאת: עינת

שלום, לילדה שלי יש טשטוש ראיה בעין ימין (6/12), בבדיקה AR RE +1.5' LE 1.25 רפרקציה בעין ימין 1.75+ בשמאל 1.50+, מקטע קדמי ואחורי תקינים (SL+90) , Alternationg cover/uncover test ללא פוריה או טרופיה, תנועות עיניים מלאות. הרופאה אמרה לעשות מעקב כי היא לא מוצאת את הבעיה ושזה לא בעיה שיכולה להיפתר ע"י משקפיים. אשמח לתובנות שלך בנוגע לטשטוש ראיה שלה. בשמאל רואה 6/7.5-

עינת שלום, יש לבצע בדיקה מלאה הכוללת רפרקציה ציקלופלגית אצל רופא עיניים ילדים.

17/01/2023 | 07:07 | מאת: עינת

עשו- תקין.

מנהלי פורום בריאות העין