בדיקת ראייה לרישיון שבוצעה לא במכשיר TITMUS

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/01/2023 | 14:28 | מאת: Yoni

היי אני בן 18.7 סובל מקוצר ראייה במספרים: -4.00 ו -3.25 צילינדר -3.00 בשתי העיניים וניסטגמוס מולד. לאחרונה עשיתי בדיקת ראייה לרישיון עקב רצון שלי לבדוק את מצב הראייה לרישיון והתוצאות היו כאלה: חדות ראייה 6/12 לפחות: ימין: לא שמאל: כן ביחד: כן שדה ראייה 120 מעלות לפחות: ימין: כן שמאל: כן ביחד: כן ראייה דו עינית וכפל ראייה: 1.כן 2.כן 3.לא 4.לא הבעיה היחידה שלי היא שאת בדיקת חדות הראייה לא עברתי על מכשיר ה- TITMUS אלא בלוח סנלן. רציתי לדעת האם התוצאות תקינות ? והאם יעשו לי בעיות עם זה שלא ראיתי במכשיר ? יש לציין כי אני סובל מניסטגמוס רציתי לדעת האם זה משפיע ? אני מזומן לבדיקות כשירות נהיגה במכון הרפואי ואני חושש שיכריחו אותי להיבדק במכשיר ויראו שאני לא רואה בו. אשמח לתשובה בהקדם !!!

הראיה הדרושה לנהיגה היא 6/12 ואתה עומד במגבלה זו. אם יש בעיה לבדיקת ראיה במכשיר הטיטמוס עקב הניסטגמוס, יש להסביר זאת בבדיקה של מכון כשירות הנהיגה

15/01/2023 | 20:44 | מאת: Yoni

תודה רבה על התשובה המנומקת עזרת לי מאוד

מנהלי פורום בריאות העין