עכירויות קשות בשדה הראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/01/2023 | 19:34 | מאת: איתן רוזן

אני בן 54 וסובל שנים רבות מעכירויות בשדה הראייה שהופיעו לי מיד אחרי שהתחלתי להרכיב עדשות מגע בשנת 1984 לאחר מס' חודשים הבחני שכשאני מסתכל בלילה על מקורות אור יש סביבן טבעות צבעוניות ונאמר לי שזה כנראה רגישות לחומרי הניקוי... השנים עברו אבל העכירויות רק החמירו ולפני שנה וחצי ועקב שינויים במספרים שלי נפרדתי סופית מעדשות המגע והיום מסתובב ללא שום משקפיים למעט משקפי קריאה בלבד אך העכירויות העצימו והתגברו והחלטתי להיבדק אצל רופא עיניים מומחה שטען שהעכירויות שאני רואה בכלל נמצאות בתוך גלגל העין כי אני גם רואה גופים שצפים לי בשדה הראייה במיוחד כשאני נכנס לקניון בערב ומביט על תאורת פלורסנט והרופא אמר לי תחייה עם זה כי אין לזה שום טיפול שהוא לא פולשני והטיפול היחידי לזה הוא ניתוח מורכב שבו מחליפים את כל הנוזל הזגוגי והוא ממש לא ממליץ על הניתוח הזה

מה השאלה איתן?

16/01/2023 | 21:58 | מאת: איתן רוזן

האם יש איזה שהוא פתרון או הקלה של העכירויות ללא משהו פולשני?

אין טיפול שאינו פולשני לעכירויות אלה

מנהלי פורום בריאות העין