שאלות בנושא בריאות העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/01/2023 | 19:04 | מאת: נתן

שלום, יש לי מס׳ שאלות. א׳ - האם הסתכלות במסכים כמו טלוויזיה, פלאפון, מחשב וכו׳ בחושך זה מזיק לעיניים או לראייה? והאם קריאת ספר או הסתכלות בספר בחושך מזיק ? ב׳ - אני צופה הרבה בטלוויזיה, פלאפון וכו׳ ושמתי לב שהמספר שלי גדל עם הזמן, מה אפשר לעשות בשביל לשמור על הראייה ולא לפגוע בה במצב הזה? איך אפשר לא להינזק מצפייה מרובה במסכים או מקריאת ספרים? ג׳ - יש לי פזילה בעיניים כתוצאה מראייה לא טובה, ניתן לתקן את זה? אם כן, איך ולמי לפנות?

הצפיה במסך וקריאה בלילה לא הוכחה כמזיקה לראיה. יש לגשת לרופא עיניים פזילה לגבי נושא הפזילה

מנהלי פורום בריאות העין