"פלאש" כשהעיניים עצומות ו חושך.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/12/2022 | 06:30 | מאת: דן

היי מקווה שאהיה ברור בהצגת ה"תופעות". יש שתי תופעות מוזרות ומפחידות שקורות לי כשאני יישן . אחת, מידי פעם ( כשאני יישן )אני ממש רואה "פלאש " כאילו האירו עם פנס לעיניים שלי ואני מתעורר מזה . ומידי פעם שוב כשאני יישן פתאום ההרגשה שאני פותח עיניים והכל ממש שחור (הרגשה אמיתית )וזה גורם לי לקום בבהלה וזה לא חלום זה ממש מרגיש ככה . אשמח לדעת אם זה משהוא מוכר מה הגורמים ואם צריך אז איזה בדיקות עליי לעשות ? תודה מראש

יש צורך בבדיקת עיניים. התאור שלך לא מתאים לבעית עיניים ידועה

מנהלי פורום בריאות העין