עדכון מרשם למשקפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/12/2022 | 18:14 | מאת: Yoni

עשיתי היום בדיקת ראייה לבדיקת המרשם במשקפיים והאופטומטריסטית רשמה לי שיש לי חדות ראייה כזו (עם משקפיים במרשם שלי): עין ימין: 6/15 עין שמאל 6/8/5- אני סובל גם מניסטגמוס מולד וזו הסיבה למה לא אגיע ל 6/6. רציתי לדעת מה המשמעות של ה 6/8.5-?

יוני שלום, המשמעות של 6/8.5 היא שבעין זו חדות הראיה שלך מ 6 מטר היא כמו של אדם רגיל מ 8.5 מטר.

22/12/2022 | 21:01 | מאת: Yoni

את זה אני יודע אבל רציתי לדעת מה המשמעות של המינוס ואם זה אומר שיכול להיות שהראייה שלי פחות טובה מ 6/8.5 ?

מנהלי פורום בריאות העין