מה עושים עם CSR בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/12/2022 | 21:17 | מאת: יויו

יש לי csr פעם שניה . אחרי שנתיים שלא היה . ראייה מטושטשת מאוד ומין גוון אפור במרכז העין. רופא עיניים אבחן csr. האם יש טעם לעשות שוב צילום OCT ? או שאין טעם . החשש הגדול שלי הוא שמישהו אני אשאר עם קאיה מטושטשת לתמיד או אאבד את. הראיה . מה הסיכוי שזה יקרה? בן 33, לחץ קיים אצלי תמיד . אין לי כל כך דרך להפחית לחצים . האם יש דברים אחרים שכדאי לבדוק ? האם פעילות גופנית וירידה במשקל יכולים לזרז ר של csr?

CSR לרוב חולף ללא טפול, מטרת הבדיקה היא לראות אם ישנה התקדמות או לא כדי להחליט אם יש מקום לשקול טיפול אחר

מנהלי פורום בריאות העין